cause I had a good day

Dimineața a început cu surâsul lui Mărțișor în timp ce mămica ei ne trezea ca un clopoțel de argint. Mărțișor a demonstrat că somnolența ei de dimineață e un mit, a fost gata în câteva clipe și ne-am dus la micul dejun. Ce ne aștepta mândru de sine, multicolor și sănătos! Eh, numai ceaiul din dulceața de zmeură cât face! Mămica ne-a servit cu știri la dejun, ca-n visele mele frumoase. Știrile erau triste și chiar șocante, dar noi le-am diluat cu concluzii sănătoase 🙂

Apoi fetele astea minunate nu m-au lăsat să ies din casă fără un braț de cadouri: lampa mea fermecată și fermecătoare, care mă frapează încă, un mărțișor tandru și… 🙂 și o pungă cu de-ale gurii. Ca-n povești, când pleca cineva de la Sfânta Vinere sau așa ceva 🙂 De unde se iau astfel de oameni minunați?

Din recunoștința și încântarea asta a curs multă energie pentru mărunțișuri care m-așteptau demult. Ce sentiment frumos după ce puneam în dreptul fiecăreia check, check…Mi-am amintit de chinezul lui Eric Berne. Într-o dimineață, mergea împreună cu un european la serviciu, și s-a pornit spre tramvai. „Stai, doar există ceva și mai rapid, metroul”. Chinezul a acceptat voios, au luat metroul, iar la ieșire, dragul de el s-a așezat pe prima bancă. „Ce faci?” (a se citi cu panică în voce). „Păi am ajuns mai repede decât de obicei, acum am o rezervă de câteva minute să mă uit la copaci și să ascult păsărelile…” Eu am făcut la fel azi! Se rânduiau ore de alergat iute în diferite colțuri ale orașului cu salbe lungi de minute memorabile de stat cu oamenii dragi, de ceai, film și prieteni de departe-aproape!

Iar acum băieții se antrenează să cânte la chitară, în timp ce eu îmi voi mai face un ceai. Îți fac și ție?

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s